Logo

Stegt kylling fra New Orleans

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kylling på ca. 1 kg
1 æg
1 dl mælk
ca. 100 gram hvedemel (knap 2 dl )
2 spsk paprika
1 tsk hvidløgspulver
1 dl olie
salt og peber
 
Del kyllingen i lår og bryst, skyl og tør kyllingen.
Pisk æg og mælk sammen i en dyb tallerken.
Bland hvedemel, paprika, hvidløgspulver, salt og peber i en plasticpose.
Dyp kyllingestykkerne i æggemassen og læg dem derefter 2 ad gangen i
plasticposen med melet.
Ryst posen så hvedemel og krydderier sætter sig overalt på
kyllingestykkerne.
Varm olien i en (sauter)pande. og steg kyllingestykkerne 8–10 minutter
på hver side. Vend dem kun 1 gang.
Lad kyllingestykkerne dryppe af på fedtsugende papir og server straks.
Serveres med ristet bacon, agurkeskiver, majs på kolbe eller løskogte
majs og skiver af banan og ananas.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 834 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fasan i kålEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bedekølle i sækPrøv denne opskrift på bedekølle, eller lammekølle, i sæk. Retten hedder sådan, fordi...
• Lammesteg med sauterede kartofler, pastinakmousse og persillerodssalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Karamelrand 1En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os