Logo

Stegt kylling med agurkesalat og mango

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kylling/hane på 1,6 kg
1 lille spsk smør
1 stort bdt Persille
2 dl hønsebouillon
1 ½ dl piskefløde
1 spsk soja
1 lille agurk
3 spsk eddike
1 spsk sukker
2 spsk vand

Tilbehør:
kogte kartofler
2 skrællede mangoer i terninger

Drys kyllingen indvendigt med salt og peber og fyld den med skyllet persille.
Brun den i smørret i en stegegryde.
Hæld bouillonen ved og læg låg på.
Lad kyllingen simre i ca. 1 ½ time.
Efter 1 time hældes fløden og sojaen i.
Tag kyllingen op og jævn saucen let.
Smag til med salt og peber og sigt saucen over i en saucekande.
Skær agurken i meget tynde skiver (rivejern) og drys med salt.
Lad den stå i 15 minutter, hvorefter væden knuges fra.
Rør eddike, sukker og vand sammen og læg agurkeskiverne i.
Smag til.
Parter kyllingen og server kartofler, sauce, agurkesalat og mangoterninger til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.510 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?




Effektiv reklame - klik her