Logo

Stegt kylling i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 kyllinger
3 spsk smør
persille
       
Gnid de rensede kyllinger udvendigt med salt og peber.
Kom en blanding af persille, salt og 1 spsk smør i hver kylling.
Fæstn lår og vinger med kødpinde og læg kyllingerne i den gennemfugtede stegeso.
Pensl dem med lidt halvsmeltet smør.
Læg indmaden ved siden af kyllingerne og sted dem ved 250ºC i ca. 50 minutter.
Stegetiden er afhængig af kyllingernes størrelse.
Tilsæt den meget kraftige sky lidt fløde og kulør og smag den til.
Spis hvide små kartofler og agurkesalat til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.178 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Flæskesteg af svinekam med hvidløg og grønsagsspidEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pilaf med skaldyrBasmati risen krydres på indisk vis med kardemomme og ingefær. Herefter vendes den...
• Glaseret laks med perleløg og flødespinatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokolademuffins med mokkasauce og hindbærsorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os