
1 agurk (ca. 300 g) 
1 lille, frisk og stærk rød chilipeber (thai) 
100 g tørrede risnudler eller glasnudler 
7,5 dl kogende vand 
¾ tsk groft salt 
25 g smør 
2 liter hvidkål i tynde strimler (ca. 600 g) 
1 tsk korianderfrø 
½ tsk stødt ingefær 
1 spsk majsstivelse, fx Maizena 
2 spsk vand 
3 dl kogende grønsagsbouillon 
½ dl friskpresset limesaft 
400 g rejer i lage eller optøede frosne 
0,5 dl hakkede friske korianderblade 
1¼ tsk groft salt 
Tilbehør: 240 g ristet flutes 
 
Flæk agurken og fjern kernerne med en teske. 
Skær agurken i tynde skrå skiver. 
Flæk chilipeberen og fjern kernerne - under rindende vand og med en spids kniv. Hak chilipeberen fint (1 tsk).
Kog nudlerne i vand tilsat salt. 
Klip de kogte nudler i lidt mindre stykker.
Smelt smørret i en wok/stor gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner 
Svits hvidkålen i 1 min. 
Tilsæt chili, korianderfrø og ingefær og svits 1½ min. mere. 
Rør majsstivelse og vand sammen til en jævning. 
Hæld bouillon, limesaft og jævning i retten og kog i 2 min. 
Lad rejerne dryppe af og vend dem i sammen med agurk, nudler, friske korianderblade og salt. 
Smag til og spis retten med det samme.
Fryseegnet: Nej.