Logo

Nudler med rejer og koriander

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Nudler med rejer og koriander

1 agurk (ca. 300 g)

1 lille, frisk og stærk rød chilipeber (thai)

100 g tørrede risnudler eller glasnudler

7,5 dl kogende vand

¾ tsk groft salt

25 g smør

2 liter hvidkål i tynde strimler (ca. 600 g)

1 tsk korianderfrø

½ tsk stødt ingefær

1 spsk majsstivelse, fx Maizena

2 spsk vand

3 dl kogende grønsagsbouillon

½ dl friskpresset limesaft

400 g rejer i lage eller optøede frosne

0,5 dl hakkede friske korianderblade

1¼ tsk groft salt

Tilbehør: 240 g ristet flutes

 

Flæk agurken og fjern kernerne med en teske.

Skær agurken i tynde skrå skiver.

Flæk chilipeberen og fjern kernerne - under rindende vand og med en spids kniv. Hak chilipeberen fint (1 tsk).

Kog nudlerne i vand tilsat salt.

Klip de kogte nudler i lidt mindre stykker.

Smelt smørret i en wok/stor gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner

Svits hvidkålen i 1 min.

Tilsæt chili, korianderfrø og ingefær og svits 1½ min. mere.

Rør majsstivelse og vand sammen til en jævning.

Hæld bouillon, limesaft og jævning i retten og kog i 2 min.

Lad rejerne dryppe af og vend dem i sammen med agurk, nudler, friske korianderblade og salt.

Smag til og spis retten med det samme.

Fryseegnet: Nej.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.357 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her