Logo

Stegt kylling med druer og svampe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

170 g kylling
125 g sukkerærter
15 stk stenfrie vindruer
200 g champignon
1 ½ dl bouillon
3 tsk Maizena
salt
peber

Kyllingen steges i ovnen i ca. 40 min. Evt. ben og skind fjernes.
Champignon og vindruer svitses i en tykbundet gryde.
Tilsæt bouillon. Lad det lige koge op.
Jævnes herefter med Maizena.
Smages til med salt og peber.
Sukkerærter serveres til.
Server evt. en bagt kartoffel til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.989 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?
Effektiv reklame - klik her