Logo

Stegt kyllingelever

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g frossen kyllingelever
2-3 løg
1 pose Knorr færdig kartoffelmos
1 tsk stødt ingefær
4-5 spsk hvedemel
50 g smør
salt og peber efter temperament
 
Den optøede kyllingelever vendes i en plastpose med hvedemel, ingefær, salt
og peber.
Leveren gennem steges sprødt og gyldent i smør på panden.
Når leveren er færdigstegt lægges de skiveskårne løg i fedtstoffet og
steges gyldne.
Når de er dette tilsættes en deciliter vand, således løgene bliver bløde.
Blandingen jævnes let med Maizena saucejævner.
Kartoffelmosen serveres på et fladt fad, og den stegte lever lægges
derover.
Over dette hældes løg og væde, og det hele serveres med et godt glas
rødvin til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.070 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her