Logo

Stegt laks med bagt dildkartoffel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 skiver frisk laks a 100 g
4 bagekartofler
1 bdt dild
salt
peber
margarine
1 æggeblomme
1 - 2 dl piskefløde
pynt: 1 citron

Vask kartoflerne, prik dem og bag dem mindst 1 time. Når de er bagte, deles de i halve og kartoffelkødet skrabes forsigtigt ud af skallen, så den ikke går i stykker.
Kartoffelmassen røres med hakket dild, lidt margerine og piskefløde efter behov, denne mos kommes i skallerne . Mosen bages nu ca. 10 min. i ovnen. Imens steges laksen.

Serveres evt. med tomatsalat eller agurksalat og brød.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 557 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Braiseret spoleben med glaseret rødbede og perleløgUdskæringen spoleben kommer fra skanken på svin. Her bruges retten til lækker simremad...
• Marokkansk kalvegrydeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Cremet jordnøddekyllingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bagt grapefrugt med mandlerEn nem hverdagsdessert eller luksus-morgenmad
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os