Logo

Stegt lammebov med citron/porresauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 lammebov ca. 1 kg
smør
1 blomkålshoved evt. Fleur
2 rødløg
12 smågulerødder

Sauce:
1/4 l lammesky
saften af 1 citron
1 mellemstor porre
75 g smør

Lammeboven krydres med salt og peber, og der lægges nogle klatter smør oven på.
Boven steges på rist i en forvarmet ovn med 1 ltr. vand i bradepanden 30 - 40 min. ved 220ºC.

Saucen:
Lammeskyen koges ned med citronsaften.
Porren skåret i tynde ringe tilsættes.
Saucen koges ind med smørret til den har en passende konsistens.
Reven citronskal tilsættes til sidst.

Boven skæres ud, grønsager og sauce serveres til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 466 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Toast med lynstegte rejerDu kan lave denne nemme ret med optøede, pillede rejer eller kæmperejer. Hvis kæmperejerne...
• Kylling fra NormandietEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Wienerschnitzel 4En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Yoghurt is 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os