Logo

Stegt lammebov med citron/porresauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 lammebov ca. 1 kg
smør
1 blomkålshoved evt. Fleur
2 rødløg
12 smågulerødder

Sauce:
¼ l lammesky
saften af 1 citron
1 mellemstor porre
75 g smør

Lammeboven krydres med salt og peber, og der lægges nogle klatter smør oven på.
Boven steges på rist i en forvarmet ovn med 1 ltr. vand i bradepanden 30 - 40 min. ved 220ºC.

Saucen:
Lammeskyen koges ned med citronsaften.
Porren skåret i tynde ringe tilsættes.
Saucen koges ind med smørret til den har en passende konsistens.
Reven citronskal tilsættes til sidst.

Boven skæres ud, grønsager og sauce serveres til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.155 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her