1000 g  udbenet lammebov
 Groft salt
 peber fra kværn
 bredbladet persille
 
Rødbedesaute: 
1000 g  rødbeder
 Salt
 peber fra kværn
 Et par løg - helst skalotte
 Evt. et fed hvidløg 
 Et par tynde porrer
 Friske timianblade
2 spsk  balsamicoeddike
 Olivenolie eller smør
 ½ dl  piskefløde eller cremefraiche
Lammeboven udbenes. Krydres med salt og peber. Persillen strimles og fordeles på indersiden af lammeboven, som snøres. 
Lægges i et ovnfast fad, gnides med olivenolie og brunes ca. 15 min ved 250°C. 
Tilsæt 1 lille kop vand, dæmp varmen til 160°C og steg i ca. 50 min. Dæk evt. med alufolie for at hindre udtørring. Lad stegen trække ca. 10 min. Før den skæres i skiver .
Rødbedesaute:
Rødbederne skrælles og skæres i knap lillefingertykke stænger.
Løget hakkes groft, hvidløget skæres i tynde skiver  og porrerne i 2 cm tykke ringe.
Løget sauteres uden at brune i fedtstoffet. Rødbederne tilsættes og snurrer ca. 5 min.
Herefter tilsættes hvidløg , porreringe, salt, peber og timianblade . Læg låg på og lad snurre ca. 10 - 15 min. Tilsæt balsamicoeddike og lad retten snurre indtil rødbederne er netop møre. 
Fløden tilsættes og koger lidt ind . Smages til og serveres.