Logo

Stegt medisterpølse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g medisterpølse
olie til stegning
salt og peber
 
Varm fedtstof på panden.
Brun medisterpølsen ca. 1 min. på hver side.
Der stikkes (prikkes med en gaffel) huller i skindet,
for at det ikke skal revne.
Kom salt og peber over.
Færdigsteg ca. 9 min. på hver side.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.101 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her