Logo

Stegt Pousin m/sauce Rosmarin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Pousin
store melede kartofler
lidt olie med timian
salt
peber
rosmarin
evt. jævning
salt
peber

savojkål
olie
salt
peber

Lårene på Pousinen skæres fra og udbenes.
Det ene bryst skæres fra og bukkes sammen, den anden halvdel brunes og steges 10-15 min. Lår steges 15- 20 min. Det sammen bukkede bryst steges i ovn 15 - 20 min.
Store melede kartofler skrælles og rives på rivejern, den revne kartoffelmasse presses fri for væde, hæld lidt olie med timian og salt og peber. Massen presses op i en ringform og brunes på pande og steges færdig i ovn 170°C.

Sauce:
Pousinskrogene koges af med rosmarin, evt. jævnes, tilsæt salt og peber efter behov.

Savojkål snittes fint og sauteres i olie med salt og peber.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 573 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Blå karpeRetter med blå karper stammer oprindeligt fra borgerskabet i de nordtyske havnebyer....
• Løgtærte med stuvede svampeHvis du har købt en færdiglavet tærte med løg, som du synes ser lidt kedeligt ud, så prøv...
• Cajun-stegt laks med citrongræssauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Appelsin-kiwisalat med sabayonnecremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os