Logo

Stegt rødspætte med kartoffelmos, selleri og persille

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Stegt rødspætte med kartoffelmos, selleri og persille

 

4 rødspættefileter

2 skrællede bogekartofler

1/2 skrællet selleri

1 lille bdt bredbladet persille

1 spsk smør

olivenolie til stegning

salt og peber

 

Fold rødspættefileterne sammen, og steg dem på begge sider i lidt varm olivenolie, indtil de bliver gyldne.

Krydr med salt og peber.

Skær kartofler og selleri i tern, og kog dem i vand uden salt, indtil de bliver møre.

Hæld vandet fra, og pisk det sammen med smør, hakket persille, salt og peber.

 Server til den lune fisk

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 769 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fasan i kålEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pappardelle gratinAnderledes hverdagsmad med meget smag som hele familien kan lide. Der bliver garanteret...
• Fredags-fiskEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Cheesecake, bagt, med creme fraicheCheesecake er en fantastisk lækker dessert, som er perfekt til kagebordet. Denne opskift...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os