Logo

Stegt rødspætte med mange bønner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Du kan forberede bønnekompotten dagen før. Bønner er en superkilde til B-vitaminer, og dem skal du bruge for at holde energien oppe. Så tag dig nu sammen her!

4 sider rødspættefileter

100 g kogte sorte bønner

100 g kogte hvide bønner

200 g friske grønne bønner

1 dl fiskefond

2 spsk tomatpuré

1 løg

2 fed hvidløg

4 stængler frisk estragon

2 spsk (oliven)olie

1 bundt frisk kruspersille

salt og peber

*

Krydr rødspætterne med salt og peber.

Kom de sorte og hvide bønner i en gryde, tilsæt fiskefond, tomatpuré, finthakket løg, hvidløg og finthakket estragon.

Lad bønneretten koge ind, så den bliver tykkere i konsistensen.

Kom fiskefileterne på en varm pande og steg dem ganske kort på begge sider i olie.

Anret bønneretten i midten af tallerkenerne, kom rødspættefileterne oven på og drys med finthakket kruspersille.

Tips: Du kan forberede bønnekompotten dagen før, så du kun mangler at stege fisken og varme kompotten, lige inden retten skal serveres.

Dansk fladfisk akkompagneret af mange bønner. Bønner er en superkilde til B-vitaminer, og dem skal du bruge for at holde energien oppe. Så tag for dig!

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.458 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her