Logo

Stegt, rødt svinekød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
750 g svinekam

Marinade:
½ tsk rød farve til fødevarer
2 spsk vand
3 fed knust hvidløg
1 spsk fiskesauce
1 spsk soyasauce
1 spsk østerssauce
1 spsk brun farin
2 cm. reven, skrællet, frisk ingefærrod
½ tsk kinesiske 5-krydderier

Fjern alt fedt fra svinekødet og læg kødet i et dybt fad.

Marinade:
Pisk alle ingredienser sammen til marinaden og hæld den over kødet. Tag gummihandsker på og gnid marinaden grundigt ind i kødet overalt. Dæk fadet til og lad stå på køl i 2-3 timer eller til følgende dag.
Forvarm ovnen til 200ºC.
Dryp marinaden af og læg stegen på en rist over en bradepande.
Sæt stegen i ovnen i 10 minutter.
Pensl mere marinade over kødet, skru ovnen ned til 180º og steg videre i 20-30 minutter, til stegen er gennemstegt.
Tag stegen ud af ovnen og lad den trække i 10 minutter. Skær den i
tynde skiver og server dem sammen med dampkogte, langkornede ris eller kom kødet i nudelretter, supper eller omeletter.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.228 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Om tørklædeforbud i skoler?



Effektiv reklame - klik her