Logo

Stegt strudsefilet med gorgonzolasauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 ½ kg strudsefilet
vand
salt
peber

sauce:
200 g gorgonzola
90 g tauch taste kalvefond
2 ½ dl piskefløde
1-2 fed hvidløg

Snør fileten sammen. Kom den i kogende vand, så fileten er dækket med vand. Kog ca. 25 min. Pak fileten i alufolie og lad den trække 25 min. Brun fileten på en pande på alle sider, drys med salt og peber. Skær fileten i tynde skiver .

Gorgonzolasauce
Alle ingredienser blandes og koges ind til passende konsistens. En meget kraftig sauce, der bruges i små portioner på kødet.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 680 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?