Logo

Stegt strudselever

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
300 g strudselever
50 g smør
1 dl hønsebouillon
1/2 dl Aceto Balsamico
salt og peber
lidt hvedemel

Fjern hinderne der sidder på leveren og skær den i skiver på ca. 1 cm tykkelse. Krydder skiverne med salt og peber og drys med lidt hvedemel. Lad smør bruse op på en varm pande. Steg leveren hurtig på begge sider. Den må godt være rosa indeni, men skal være smuk lysebrune udenpå. Strudselever mister den fine smag og konsistens hvis den bliver stegt for længe. Anret leverstykkerne på tallerkner, kog panden af med Aceto Balsamico og hønsefond og hæld saucen over leveren.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 435 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Toscansk tværreb med bagt polentaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kylling med pastagrønsagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• - Skaldyrs håndbogenHvordan åbner man en krabbe? Hvad er hummerrogn og hvad kan den bruges til? Hvor længe...
• Æbledessert med rugbrød og nødderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!