Logo

Stegt sværdfisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Stegt sværdfisk


#

800 g sværdfisk

100 g mel

4 fed hvidløg

2 skalotteløg

250 g venusmuslinger

200 g ærter, dybfrost

200 g aspargeshoveder, på glas

5 spsk olivenolie

1 ¼ dl tør hvidvin

½ spsk paprika, edelsüss

salt og peber

 

*

Skær sværdfisken i skiver og gnid den med salt.

Lad den trække i 10 min.

Vend fiskeskiverne i mel og ryst overflødigt mel af.

Pil, og hak hvidløg og skalotteløg.

Gør muslingerne rene, skrub dem godt og kasser åbne skaller.

Lad ærterne tø op.

Lad aspargeserne dryppe af.

Varm olien op på en stor pande, og steg skalotteløg og hvidløg heri, til de er klare.

Kom fiskestykkerne i og brun dem godt på begge sider.

Hæld hvidvin ved.

Tilsæt muslinger og ærter, og lad det simre i 10 min.

Ryst ofte panden undervejs.

Vend til sidst aspargeserne i, og lad dem varme igennem i blandingen.

Smag fiskeretten til med krydderierne.

Fjern uåbnede muslinger før serveringen.

Server frisk brød til den stegte sværdfisk. 


Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.857 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?