Logo

Stegt torsk med æbler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
skiver af torsk eller torskefiletter
æbler
hvedemel
salt og peber
vindruekerneolie og smør efter behov
 
Skiver af torsk eller fileter vendes i hvedemel og blandes med salt og peber.
De steges gyldne i olie og smør.
Æblerne skæres i skiver, kernehus, stilk og blomst fjernes, men skrællen er ikke nødvendig at fjerne.
Torskeskiverne tages af panden, æblerne kommes på og steger til de er møre.
Inden serveringen lægges torsken ganske kort på panden igen.
Æbler til fisk er meget velsmagende og typisk dansk.
Torsken kan evt. erstattes af sildefiletter eller anden fisk.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 523 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• - Nytårsaften En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Laksefilet med basilikum- og myntecremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• BlomkålsfrikadellerBlomkålsfrikadeller er et spændende fedtfattigt alternativ til aftensmaden. Retten...
• - NytårsmenuEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os