Logo

Stegt vildand i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

# Ingredienser
2 vildænder
1 l skummet mælk
4-6 tynde skiver spæk
75 g smør eller margarine
3 spsk hvedemel
3 dl suppe
3 dl fløde
kulør
       

* Tilberedning

Læg vildænderne i mælk 1 døgn.
Tør dem godt og gnid dem med salt og peber.
Læg dem i den gennemfugtede stegeso.
Anbring spækskiverne på ændernes bryst og hold det fast med kødpinde.
Lav en afbagning af fedtstof, hvedemel, suppe og fløde og hæld det over ænderne.
Steg dem ved 200 ºC i 1¾ til 2 timer.
Stegetiden afhænger af hvor mørt kødet er.
Smag saucen til med gelé og giv smørristede små faste kartofler til foruden en waldorfsalat eller en grøn salat.


Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.478 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?