Logo

Stegt tun med spinat og ingefær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Stegt tun med spinat og ingefær

 

2 stykker frisk tun

250 g renset spinat

2 tsk finthakket ingefær

1 fed finthakket hvidløg

1 spsk. soya

olie til stegning

salt og peber

 

Varm lidt olie på en pande, og brun fisken på begge sider.

Tilsæt spinat, ingefær, hvidløg og soya.

Lad det stege/simre 4-5 minutter.

Smag til med peber og evt. lidt ekstra salt (husk soya kan være meget salt).

Server tunen med krydret spinat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.833 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her