Logo

Stegte bovblade med spidskål - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Stegetid i trykkoger: 20 min.

# Ingredienser

2 svinebovblade (kødfulde)
3 spsk smør eller margarine
salt, peber
1½ dl vand
1 spidskålhoved delt i kvarte 
meljævning

* Tilberedning

Brun bovbladene i fedtstoffet i trykgryden.
Krydr med salt og peber og hæld vandet ved.
Kom spidskålen i gryden og luk den.
Bring den på tryk og steg retten i 20 min.
Tag trykket af gryden, hurtigt eller langsomt.
Anret bovblade og spidskål på et fad.
Jævn skyen og server den til som sauce.


Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 589 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?