Logo

Stegte kæmperejer med salat og hvidløgsdip

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Stegte kæmperejer med salat og hvidløgsdip

 

Skift fredagsbøffen ud med rejer, og server dem med en fyldig salat og en cremet hvidløgsdressing.

4 personer. Arbejdstid: 40 min. Stegetid: 8 min.

 

#

400 g kæmperejer med skal

1 spsk olie

8 små træspid

 

Salat:

250 g broccoli

300 g blomkål

1 rød peberfrugt

1 bundt forårsløg

1 salathoved

 

Hvidløgsdressing:

2 fed hvidløg

2 dl mayonnaise

2 dl cremefraiche 9%

1 spsk citronsaft eller vand

revet citronskal eller/og hakket purløg

salt og peber

 

Tilbehør:

8 skiver brød

2 spsk olie

*

 

Skær blomkål og broccoli i buketter.

Kog dem i letsaltet vand i ca. 3 min., til de er møre, men stadig har bid.

Læg dem straks i koldt vand, og dryp dem af i en sigte.

 

Skær peberfrugten i små terninger og forårsløgene i tynde ringe.

Skyl og tør salaten, og bryd den i grove stykker.

Anret salaten på et fad, og læg blomkål og broccoli indimellem.

Drys med peberfrugt og forårsløg.

Pres hvidløgsfeddene, og rør dem sammen med mayonnaisen.

Rør cremefraichen i, og tilsæt citronsaft og -skal.

Smag til med salt og peber.

 

Pensl brødene med olie, og rist dem under grillen i ovnen, til de er gyldenbrune på begge sider.

Pil rejerne, men lad gerne halen sidde tilbage.

Træk dem på træspid, pensl dem med olie, og steg dem på en stor pande/grillpande eller under grillen i ovnen, til de er let gyldenbrune.

Server rejerne med brød, salat og dressing.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.158 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her