4 lammeculotter
2 spsk  smør
1-2 spsk  vindruekerneolie
3-4 fed hvidløg
3-4 dl  grønsagsvand, eller bouillon
 jævning
 
Tilbehør: 
1 lille spidskålshoved
3-4 gulerødder, groftrevne
1 rødløg, delt i smalle både
1-2 spsk  smør eller olie
Lad smør og olie blive varmt i en dyp pande.
Drys culotterne med salt og peber og brun dem på begge sider sammen 
med de delte hvidløgsfed.
Fisk hvidløgsfedene op igen, de smager ikke godt når de bliver for 
mørke.
Dæmp varmen og lad culotterne stege ved jævn varme 15 minutter i alt, 
vend dem jævnligt.
Tag dem af panden og lad dem hvile 5 minutter, før de skæres i tynde 
skiver.
Hæld grønsagsvand eller bouillon på panden, kog igennem og jævn til 
sauce.
Svits grønsagerne kort i fedtstof i en gryde, det skal blot falde sammen.
Drys med salt og peber
Server det til kødet sammen med kogte kartofler.