Logo

Stegte kalkunlår

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg frosne kalkunlår
¼ kg skalotte- eller miniløg
50 g smør eller margarine
2 spsk olie
2 dl rødvin eller bouillon
2 dl fløde
salt
peber
250 g champignon
250 g ærter

Optø kalkunlårene.
Lad fedtstof og olie blive gyldent i en stegegryde.
Brun først kalkunlårene heri, tag dem op. Brun så løgene.
Kom kødet tilbage i gryden og hæld rødvinen og fløden ved.
Lad det snurre til det er mørt, ca. 40 min.
Svits champignonerne i lidt fedtstof i en gryde.
Kom dem i retten sammen med ærterne de sidste par min. af stegetiden.
Smag til med salt og peber og hæld det hele i et halvdybt fad.
Serveres med flûtes og en blandet, grøn salat.
Løse ris og små kogte kartofler er også godt tilbehør.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.091 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her