Logo

Stegte karper

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Til 4 personer:

8 små karper (cirka 100 g hver)
4 spsk smør
2 fed hvidløg
salt, friskkværnet peber
2 spsk citronsaft
8-10 salvieblade

Få fjernet skæl og indvolde allerede, når fisken købes.
Skyl fiskene endnu en gang derhjemme under den rindende kolde hane og tør dem med køkkenrulle.
Smelt smørret i husets største pande.
Pil hvidløg og hak det fint.
Krydr det flydende smør med salt og peber, citronsaft, hvidløg og salvieblade.
Læg fisken i det varme kryddersmør og steg det ved middelvarme i 4-5 minutter.
Vend dem forsigtigt og steg dem 5 minutter mere på den anden side.
Spis dem nystegte fra panden.
Server med brød og vin.
kj pr. portion: 900

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.434 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her