Logo

Stegte kyllingelår med saltbagte kartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
groft salt
olivenolie
6 - 8 små skrabede kartofler
1/2 lime
oliven efter ønske
4 kyllingelår
 
Vend kartofler med olivenolie og salt.
Bag dem i en varm ovn, 200ºC i 15-20 minutter.
Varm olivenolie på en pande og steg kyllingelårene ca 10 minutter i alt. Tilsæt oliven og saft fra lime. Krydr med salt og peber.
Server til de sprøde kartofler. 
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 455 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• KalkunstegEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Suppe med spinat og kyllingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kinesisk grønsagskyllingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• HindbærsorbetmousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os