Logo

Stegte nudler med æg og ærter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Stegte nudler med æg og ærter

 

Vi har brugt frosne ærter i denne nemme wokret, men alle grønsager kan bruges. Snit dem fint og steg dem møre i wokken før nudlerne tilsættes.

Arbejdstid: 10 min. Koge/stegetid: 10 min. Ikke fryseegnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

150 g nudler

3 æg

1 spsk olie

150 g frosne ærter

2 spsk soja

1 spsk mørk sesamolie

2 forårsløg (fintsnittet)

*

 

Overhæld nudlerne med kogende vand og lad dem trække, til de er bløde (3-5 min.).

Hæld dem på et dørslag.

Pisk æggene sammen og steg dem ½ min i en wok eller pande med olie som røræg.

Tilsæt nudler, ærter, soja og sesamolie og steg det hurtigt under omrøring 2-3 min.

Anret på to tallerkener og drys med forårsløg.

 

TIPS: Erstat evt sesamolie med 1 spsk sesamfrø ristet i 1 spsk rapsolie.

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 423 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Nudler med rød bladbede, baby blæksprutter og chilipølseNudler kan kombineres med mange forskelige råvarer. Her laves retten med røde bladbeder...
• Nudler med ingefær i wokNudler er et hurtigt, nærende og desuden billigt måltid. Ingefæren og chilifrugten gør at...
• Nudler med rød bladbede, baby blæksprutter og chilipølseNudler kan kombineres med mange forskelige råvarer. Her laves retten med røde bladbeder...
• Hindbærpocheret pære med druesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os