Logo

Stegte sild med letristede æbler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
8 ferske sild
salt og peber
1 citron
hvedemel og havregryn
2 æbler
2 løg
1 rødløg
1 bdt persille
8 spsk calvados
4 æggeblommer
 
Sildene gøres i stand og krydres med salt og peber.
Dryppes med saften af en citron og vendes i en blanding af hvedemel og
havregryn.
Steges i smør på panden til de er lysebrune og anrettes på et fad.
Æblerne og de to løg skæres i tern og ristes ligeledes på panden.
Hæld blandingen over sildene og pynt med hakket rødløg og hakket
persille.
Serveres med groft rugbrød og fire rå æggeblommer, der er overhældt
med calvados.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 702 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?