Logo

Stegte sild med krydret tomatdressing

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Stegte sild med krydret tomatdressing

 

De stegte, rugmelspanerede sildefileter er overhældt med en pikant tomatdressing.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 25 min. Stegetid 8-10 min.

 

#

4 friske sildefileter

25 g rugmel

salt og friskkværnet peber

25 g smør

 

Krydret tomatdressing:

1 dl tomatketchup

½ dl olie

ca ¼ dl eddike

1 tsk stærk sennep

½ spsk karry

½ tsk sukker

salt og friskkværnet peber

1 lille løg


Tilbehør: rugbrød og grøn salat

*

Bland ingredienserne til tomatdressingen sammen.

Tilsæt finthakket løg, og lad dressingen trække smag i mindst 20 min.

Klip finnerne af sildefileterne.

Vend dem i rugmel krydret med salt og peber.

Steg sildene på en pande med smør i 3-4 min på hver side ved middelstærk varme.

Anret de stegte sild på rugbrød med salatblade.

Hæld tomatdressingen over sildene, og drys evt. med lidt friskhakket løg.

 

Stegte sild med krydret tomatdressing

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.637 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her