Logo

Stenbider med og uden gele

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g flåede stenbider
smør eller olie
3 løg
1 porre
2 laurbærblade
1 tsk stødt koriander
1 dl eddike
1/2 l. vand
salt
peber
krydderurter
4 bladehusblas pr 1/2 l

Løg og porre snittes fint, kommes i en gryde med vand, eddike, laurbær, koriander, salt og peber, og koges ved jævn varme i cirka ti minutter.
De rene stenbiderfileter krydres med salt og peber, brunes i smør eller olie et par minutter på hver side ved god varme.
Læg dem ned i grønsagslagen og lad det småsimre fire - fem minutter.
Smag til med forskellige krydderurter, for eksempel løgtoppe, persille, kørvel, basilikum eller dild.
Retten afkøles og serveres i lagen. Eller du kan, før afkøling, smelte 4 blade husblas, komme dem i lagen og stille geleen på køl, til den stivner.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 444 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grydestegt kylling med rabarberLækker opskrift på kylling med rabarber og salat med mormors flødedressing - det er rigtig...
• Rådyr med svampeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Helleflynder MexicanaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Figentærte 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os