Logo

Stenbider med persilleskum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 friske stenbider i fileter
salt
peber
saft af 1/2 citron
1/2 bdt finthakket persille
2 dl piskefløde, letpisket
2 æggeblommer
1/2 finthakket løg
125 g cherrytomater
olie til stegning
400 g kartofler

Fisken dampes på rist i ca. 12 minutter under låg (skal dampes på rist så gelatine kan løbe fra). Kartoflerne koges. Fisken afkøles. Fløden piskes let op og blandes med æggeblommer samt persille. De afkølede fisk lægges på ovnfaste tallerkner. Persillefløden fordeles på fileter. Gratineres under grill ca. 4-5 eller til retten er gylden. Løgene sauteres af og heri vendes cherrytomaterne. Varm igennem til tomaterne varme.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 605 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kroens Ungarsk GullaschEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Vagtler med champignon og parmaskinkeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kyllingebryst, stegt, og rødbedebruchetta med hvidløgsostBruchetta er dejligt, rødbede bruchetta er sjovt, smart og skønt. I tilblivelsen af denne...
• Jordbær Adelina PattiEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os