Logo

Stroganoff ekspres og pære

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Madopskrift billede

Server  lidt ekstra efter denne børnevenlige ret. Du kan også servere den før I går i gang, eller mens du/I laver maden, der er meget hurtigt og let lavet.

 

2-4 store kartofler

1-3 persillerødder
200 g blandede små svampe
250 g oksekød i wokstrimler
25 g smør
1 tsk paprika, gerne røget
salt, peber
1 dl vand

½ oksebouillonterning
1,5 dl fløde 13 %

2 tsk saucejævner fx Maizena
¼ dl bredbladet persille

2 pærer

 

1. Skræl kartoflerne og skær dem i små tern ca. 3x3 cm.

Skræl persillerødder og skær dem i tern ca. 3x3 cm.

Kog kartofler og persillerødder møre i usaltet vand, ca. 15 min.
2. Rens svampene og halver de største.
3. Brun kødet i halvdelen af smørret 2-3 min. i en dyb pande og læg det til side.

Brun svampene ca. 4 min.
4. Kom kødet tilbage på panden og krydr med paprika, salt og peber.

Tilsæt vand, bouillon samt fløde og saucejævner og lad det koge 3-4 min.
5. Hæld vandet fra kartoflerne og persillerødderne og mos dem med en gaffel.
6. Rør resten af smørret i kartoffelmosen og smag til med salt og peber.

Server mosen til stroganoffen drysset med groft hakket persille.

--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.653 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Roskildefestivalen være politik eller musik? I år vil de fejre solidaritet med Palæstina. Er det foreneligt med musik?



Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her