500 g   hakket strudsekød 
 ½ hvidkål 
3 spsk   olivenolie 
4 løg i tern 
1 fed hakket hvidløg 
muskatnød 
karry 
mild paprika 
kommen 
 ½ oksebouillonterning 
3 dl   vand 
600 g   skrællede kartofler i stave 
Hak kålbladene og kog dem let. 
Opvarm olien på en pande og brun strudsekødet. 
Bland hvidløg og løg i og kog i ca. 5 min. 
Krydr med salt, peber, karry, mild paprika og reven muskatnød. 
Tilsæt vandet og  ½ bouillonterning og bring det let i kog.  
Anbring det kogte kål i et ovnfast fad og hæld kødet og skyen over. Læg kartoflerne i fadet og drys med stødt sort peber og kommen. 
Dæk fadet med alufolie og bag i en forvarmet ovn ved høj temperatur i ca. 1 time. 
Serveres med grøn salat og flûtes.