Logo

Struds i kål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hakket strudsekød
½ hvidkål
3 spsk olivenolie
4 løg i tern
1 fed hakket hvidløg
muskatnød
karry
mild paprika
kommen
½ oksebouillonterning
3 dl vand
600 g skrællede kartofler i stave

Hak kålbladene og kog dem let.
Opvarm olien på en pande og brun strudsekødet.
Bland hvidløg og løg i og kog i ca. 5 min.
Krydr med salt, peber, karry, mild paprika og reven muskatnød.
Tilsæt vandet og ½ bouillonterning og bring det let i kog.
Anbring det kogte kål i et ovnfast fad og hæld kødet og skyen over. Læg kartoflerne i fadet og drys med stødt sort peber og kommen.
Dæk fadet med alufolie og bag i en forvarmet ovn ved høj temperatur i ca. 1 time.
Serveres med grøn salat og flûtes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.224 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her