Logo

Struds de France

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g strudsestroganoff
olie til stegning
2 store løg
2 fed hvidløg
¼ l. piskefløde
200 g champignon
1 ds flåede tomater
½ l. rødvin
evt. Maizena

Kødet svitses let i en tykbundet gryde i olie.
Løgene skæres i ringe og kommes i gryden sammen med hvidløg der presses i.
Rødvinen hældes over og det hele småsimrer i ca. 10 min. under låg.
De flåede tomater og champignon kommes i og der smages til med salt og peber. Piskefløden kommes i til sidst og saucen kan evt. jævnes med lidt Maizena.
Retten står og småsnurrer ca. 15 min. før servering.
Serveres med ris eller kartofler og blandet salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.518 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her