Logo

Stroganoff med blommer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Stroganoff med blommer

1 rød peberfrugt

1 stort løg

250 g champignon

2 stk. store faste blommer

1 pakke bacon i skiver (150 g)

700 g mørt oksekød i strimler

4 dl piskefløde

2 tsk paprika

salt og peber

2 dl fromage frais

pyntegrønt

olie til stegning

 

Skær peberfrugten i strimler.

Pil løget og snit det fra top til rod.

Rens champignon og skær dem i kvarter.

Skær blommerne i både.

Baconen skæres i korte strimler og steges sprødt på en pande evt. i lidt olie.

Tag baconen af, men behold fedtet på panden, og steg kødet ved hård varme.

Tag det af varmen, krydr det med salt og peber og hold det lunt.

 

Herefter steges løg, champignon og peberfrugt i olie, til det begynder at tage farve. Tilsæt blommerne, paprika og fløde.

Kog det ind til passende konsistens og smag til med salt og peber.

Vend kødet i og server med fromage frais og bacon på toppen.

Serveres med kogte ris, drysset med lidt paprika.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 606 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Toscansk tværreb med bagt polentaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kylling med paprika + Brødbudding med kirsebærEn helt speciel kylling: Flad, ganske særlig krydret, ganske særlig sprød og ganske særlig...
• - Skaldyrs håndbogenHvordan åbner man en krabbe? Hvad er hummerrogn og hvad kan den bruges til? Hvor længe...
• Æbledessert med rugbrød og nødderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os