Logo

Strudsefrikadeller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(10-12 stk)
400 g hakket strudsekød
2 spsk havregryn
1 tsk hakket løg
50 g revet mozzarellaost
1 æg
lidt danskvand
2 tsk salt
½ tsk peber
smør til stegning

Alle ingredienser røres godt sammen, og sættes til hvile i ½ time. Formes til frikadeller og gennemsteges.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.138 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her