Logo

Strudsefilet med svampe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
800 g strudsefilet
2 spsk sennep
50 g hvedemel
1/2 citron
frisk merian
1 dl oksefond
2 dl olie
25 g smør
1 æg
400 g østershatte
salt
friskkværnet peber

Fileten gnides med salt og peber og steges på panden med lidt olie og smør ca. 30 min, skal vendes 4 gange for at opnå intervalstegningseffekten.Tag den op og lad den hvile inden udskæring. Panden koges af med oksefond og smages til med friskhakket merian
Svampene deles, renses hele og tørres. Sennep, hvedemel, æg, saft af citron, salt og peber piskes godt sammen, svampene vendes heri og steges gyldne i resten af olien enkeltvis. Anret med en grøn salat eller fransk brøndkarse.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 401 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hjerteragout i soya-vinaigreEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• SommerkalkunEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kalkun og spinat i papirEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Frugtsalat med honning-yoghurtcremeDesserten en frisk frugtsalat med honning rørt yoghurt - æbler, pærer, bananer,...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os