Logo

Strudsefilet i orangemarinade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 strudsesteg fx. round på ca. 800 g

Marinade:
1 stort løg i ringe
1 appelsin skrællet og skåret i skiver
1 ½ dl hvidvin
timian
salt
peber
sukker
1 spsk balsamicoeddike

Alle ingredienser til marinaden koges godt sammen, smages til og det hele hældes varmt over kødet.
Kødet skal nu stå og trække, 4-5 timer, vendes nogle gange, hvorefter kødet, stadig med marinaden ved , sættes ind i ovnen ved 225°C, indtil centrumstemperaturen er 52°C.
Så tages stegen ud, og pakkes ind / holdes varm mindst ½ time, inden den skæres i tynde skiver og anrettes sammen med tilbehøret.

Tips: Strudsestegen smager rigtigt godt sammen med flødekartofler med porre, og forskellige svitsede grønsager, især gulerødder stegt med timian..
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 502 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Langtidskogt kallun med ærter og æblerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Burning loveEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mors fiskefrikadellerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Krydret lammesteg og ananascrumbleSmør en god lammesteg ind i olivenolie og krydderier og lad den passe sig selv i ovnen,...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!