Logo

Strudse-filét i estragonsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
600 g strudse-filét
2 dl tør hvidvin
lidt olie
salt
peber
1 tsk estragon
2 tsk citronsaft
2 ½ dl piskefløde

Kødet marineres i 1 dl hvidvin i ½ time.
Tages op af marinaden, brunes godt i en gryde og drysses med salt og peber.
Tilsæt marinade, estragon og citronsaft.
Kødet simrer ved svag varme til centrum-temperaturen er 65ºC.
Kødet tages op og hviler i 15 min.
Skyen tilsættes resten af hvidvinen og koges ind.
Piskefløden røres i, og saucen koges til den har fået en cremet konsistens.
Smag til med salt og peber.
Serveres med pasta og grønsager, fx. gulerødder og broccoli.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 545 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grillet MakrelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rødspætte med ratatouille 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hakket oksekød pakket i savoykålEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Familie kageServer som dessertkage til de store fester, men husk og lave meget for det bliver spist
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!