Logo

Serbisk bondegryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g letsaltet flæsk i terninger
1 spsk olie
1 finthakket løg.
500 g lammekødsterninger
1 spsk rosenpaprika
3 dl bouillon
100-150 g ris
1 rød peberfrugt
1 grøn peberfrugt

Letsaltet flæsk i terninger brunes af i 1 spsk olie, heri brunes 1 finthakket løg.
500 g lammekødsterninger tilsættes og brunes.
Gryden tages af varmen, 1 spsk rosenpaprika røres i, og 3 dl bouillon
hældes ved.
Efter 30 minutters kogetid røres 100-150 g ris i gryden.
Retten koger videre i 10 minutter så røres små terninger af 1 rød og 1
grøn peberfrugt i, og det hele snurrer færdigt i endnu 10 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.134 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her