Logo

Stuvet blomkål i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook


#

1 blomkålshoved
50 g smør

1 spsk hvedemel
3-5 dl mælk
muskatnød
*


Blomkålen renses.
1½ kop vand hældes i gryden, den hullede indsats sættes på bunden af gryden og blomkålen anbringes heri, enten som buketter, eller hvis blomkålen skal koges hel, da med gennemskåret stok.
Koges 4-5 minutter.


Herefter tilberedes i en anden gryde en opbagning, der spædes med blomkålsvandet.
Smag til med salt og muskat.
Server blomkålen overhældt med sauce.





Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 786 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Blomkål PolonaiseBrødet til denne ret må gerne være nogle dage gammelt. Æg- og brødblandingen kan også...
• Blomkål i karryDenne karryduftende ret er stort set lavet i en håndevending og passer rigtig godt, når...
• Gratin med broccoli og blomkålServer denne dejlige grønne gratin som hovedret med lidt brød eller en salat eller brug...
• Valnøddemarengs med is og jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os