Logo

Stuvet glaskål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
450 g glaskål i mindre tern
1 1/2 dl vand
6 dl mælk

Stuvning:
25 g blødt smør
2 1/2 spsk hvedemel
1 spsk friskhakket persille
1 tsk groft salt
friskkværnet peber

Pynt:
persillekviste

Kan serveres til: spegeskinke og kartofler eller brød.
Kom kålen i kogende vand i en gryde.
Kog den ved svag varme og under låg i ca. 5 min.
Tilsæt sødmælk og bring blandingen i kog.

Stuvning:
Rør smør og hvedemel sammen til en smørbolle med feks. en gaffel.
Kom smørbollen i gryden og kog stuvningen ved svag varme og uden låg i ca. 5 min.
Tilsæt persille og smag til med salt og peber.

Tips: I stedet for glaskål kan anvendes persillerod eller skorzonerrod.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 771 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ovnbagt laks med rygeostTil den velsmagende laks med chilisauce og rygeost serveres ovnbagte grønsager. Det hele...
• Flæskesteg med allehåndeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Perlehønesalat med kirsebær og blåbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Nougatis med valnødderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os