Logo

Sushi - Rå fisk i skiver

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Sushi kan laves på mange måder. Her er en meget typisk udgave hvor den rå fisk serveres med japansk soyasauce, wasabi, som for mange er meget stærk, samt gulerod og daikon, der er en hvid radise.

 

4 Personer

500 g meget frisk fisk (tun, laks, havørred eller havaborre)
japansk soyasauce.
wasabi (stærk pasta)
1 gulerod
1 daikon skrællet (hvid radise)

*

Med en meget skrap, flad kniv skæres skindet af fisken. Læd fisken i fryser, til den er så frossen, at den kan skæres i meget tynde skiver, ca 5 mm. Skær med en jævn bevægelse og undlad at save. Fiskeskiverne arrangeres dekorativt på et fad. Serveres med japansk soyasauce og wasabi. Med et citronjern skrabes gullerod og daikon i lange tynde strimler. Garner fisken med gulerod og daikon.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 579 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fyldt perlehønebryst med svampesauce, pasta og grønsagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Poussiner med vindruerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Grillstegte foreller med kryddersmørEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• CrannachanEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!