Logo

Sushi - Rå fisk i skiver

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sushi kan laves på mange måder. Her er en meget typisk udgave hvor den rå fisk serveres med japansk soyasauce, wasabi, som for mange er meget stærk, samt gulerod og daikon, der er en hvid radise.

 

4 Personer

500 g meget frisk fisk (tun, laks, havørred eller havaborre)
japansk soyasauce.
wasabi (stærk pasta)
1 gulerod
1 daikon skrællet (hvid radise)

*

Med en meget skrap, flad kniv skæres skindet af fisken. Læd fisken i fryser, til den er så frossen, at den kan skæres i meget tynde skiver, ca 5 mm. Skær med en jævn bevægelse og undlad at save. Fiskeskiverne arrangeres dekorativt på et fad. Serveres med japansk soyasauce og wasabi. Med et citronjern skrabes gullerod og daikon i lange tynde strimler. Garner fisken med gulerod og daikon.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 782 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?