Logo

Sværsfisketournedos med bacon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
600 g sværdfiskefilet
4 skiver bacon
1 spsk olie
salt og peber

Tilbehør:
1,2 kg bagekartofler

Grøntsager:
1/2 blomkålshoved
2 gulerødder
2 dl majskerner

Dressing:
2 dl ymer (eller Gaio)
1 bundt dild
salt og peber

Skrub kartoflerne rene med en stiv børste, og skær et kryds på den side, der skal vende opad.
Bag kartoflerne i ovnen ved 200 ºC i ca. 1 time, til de er møre.
Del blomkålshovedet i små buketter og skær gulerødderne i stænger.
Anret grønsagerne på et fad. Hak dilden fint.
Lav dressingen ved at blande ymer og dild, og smag til med salt og peber.
Skær fileten i 4 stykker. Ombind stykkerne med baconskiverne.
Steg tournedoserne i olie på en pande i ca. 5 minutter på hver side.
Drys lidt salt og peber på.
Servér tournedoserne med de bagte kartofler, grønsager og dressingen til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 559 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fars med spinat og champignonsauceKan også serveres med hasselback-kartofler og fx tomatsalat.
• Ovnbagt laks med hvidløgssauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Flæskesteg med allehåndeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bær med yoghurtskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!