250 g thai auberginer 
2 ½ dl vand 
2-4 chili 
2 forårsløg 
1 stilk citrongræs 
150 g champignon 
150 g lange bønner 
200 g blomkål 
2 spsk vegetarisk fiskesauce 
1 bundt klippet dild 
1 håndfuld hellig basilikum 
Pureen er altid lavet af de runde, grønne thaiauberginer. 
A. Skær auberginerne i både og kom dem i vandet tilsat et drys salt. 
Snit et passende an tal chili (fjern evt. kernerne), hak forårsløgene og citrongræsset (den nederste bløde del). 
Kom ingredienserne i vandet og kog auberginerne, indtil de er møre, ca. 10 minutter. 
B. Kom grønsager og væde i køkkenmaskinen og purér blandingen. 
Hæld pureen tilbage gryden. 
C. Skær svampene i kvarte, skær bønnerne i 3-4 cm lange stykker og del blomkålen i små buketter. 
Kom grønsagerne i stuvningen sammen med fiskesaucen. 
Lad retten simre 4-5 minutter. 
Tilsæt dild og basilikum og smag til. 
Tips: Retten spises ofte med tern af tofu.