Logo

Svampe og bønner og blomkål i auberginepuré

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g thai auberginer
2 ½ dl vand
2-4 chili
2 forårsløg
1 stilk citrongræs
150 g champignon
150 g lange bønner
200 g blomkål
2 spsk vegetarisk fiskesauce
1 bundt klippet dild
1 håndfuld hellig basilikum

Pureen er altid lavet af de runde, grønne thaiauberginer.

A. Skær auberginerne i både og kom dem i vandet tilsat et drys salt.

Snit et passende an tal chili (fjern evt. kernerne), hak forårsløgene og citrongræsset (den nederste bløde del).

Kom ingredienserne i vandet og kog auberginerne, indtil de er møre, ca. 10 minutter.

B. Kom grønsager og væde i køkkenmaskinen og purér blandingen.

Hæld pureen tilbage gryden.

C. Skær svampene i kvarte, skær bønnerne i 3-4 cm lange stykker og del blomkålen i små buketter.

Kom grønsagerne i stuvningen sammen med fiskesaucen.

Lad retten simre 4-5 minutter.

Tilsæt dild og basilikum og smag til.

Tips: Retten spises ofte med tern af tofu.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.723 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her