Logo

Svampe og bønner og blomkål i auberginepuré

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

250 g thai auberginer
2 1/2 dl vand
2-4 chili
2 forårsløg
1 stilk citrongræs
150 g champignon
150 g lange bønner
200 g blomkål
2 spsk vegetarisk fiskesauce
1 bundt klippet dild
1 håndfuld hellig basilikum

Pureen er altid lavet af de runde, grønne thaiauberginer.

A. Skær auberginerne i både og kom dem i vandet tilsat et drys salt.

Snit et passende an tal chili (fjern evt. kernerne), hak forårsløgene og citrongræsset (den nederste bløde del).

Kom ingredienserne i vandet og kog auberginerne, indtil de er møre, ca. 10 minutter.

B. Kom grønsager og væde i køkkenmaskinen og purér blandingen.

Hæld pureen tilbage gryden.

C. Skær svampene i kvarte, skær bønnerne i 3-4 cm lange stykker og del blomkålen i små buketter.

Kom grønsagerne i stuvningen sammen med fiskesaucen.

Lad retten simre 4-5 minutter.

Tilsæt dild og basilikum og smag til.

Tips: Retten spises ofte med tern af tofu.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 556 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Laks med rødbedecreme, baconbagtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Benløse fugle -Benløse fugle laves traditonen tro ikke af fugle med af oksekød, her okseinderlår. Her er...
• Lasagne med spinat og skinkeDenne lasagne er meget nem at lave, fordi der kun skal laves en sauce. Forrygende lasagne...
• Karamelæbler med hjemmelavet karamelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os