Du er her:
Forside
> Svensk dildkød - i trykkoger
Svensk dildkød - i trykkoger
Print med billeder
Print uden billeder
Vil du undgå sort skærm på din PC?
Klik her og hold skærmen tændt mens du laver mad
Klik her for at sende et billede
Kogetid i trykkoger: 30 min.
# Ingredienser
1½ kg kalvebryst eller bov
1 spsk salt pr. l vand
persillestilke
2 skivede gulerødder
4 hele peberkorn
1 skivet løg
Sauce:
3 spsk smør
3 spsk hvedemel
½ l suppe
2-3 spsk citronsaft
1- 2 bdt fintklippet dild
½ dl fløde
* Tilberedning
Kom kødet i trykkogeren med vand, salt, persillestilke, gulerodsskiver, løg og peberkorn.
Læg låg på og bring gryden på tryk.
Lad det koge i en halv time.
Tag hurtigt trykket af gryden og tag kødet op.
Hold det varmt mens saucen tilberedes.
Si kogevandet.
Smelt smørret i gryden og rør det sammen med melet.
Spæd med ½ l af suppen. Lad det koge få minutter og tilsæt fløde, citronsaft og dild.
Fjern ben og brusk og skær kødet i skiver.
Kom dem i et halvdybt fad og hæld dildsaucen over.
Kogte kartofler serveres til.
Tweet
Print med billeder
Print uden billeder
Gem i Min Kogebog
Opret din egen Kogebog
Send opskrift til en ven
Feedback
Forrige: Svendens bøffer
Næste: Svensk farsskinke med kartofler
Klik på den smiley du vil give denne side
Brugernes vurdering
5.0
(
3
stemmer)
Siden er blevet set 1.212 gange -
Se og skriv kommentarer herunder
.
• Grillkoteletter og chokoladekage med jordbærskum
• Kalveculotte med bagte grønsager og flødeostekage med hindbær
• Pie med kalvekød i estragonsauce og Marengs med creme og frugt
• Crannachan
Kommentarer og debat mellem læsere
Navn
*
:
E-mail
*
:
Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
Kommentar
*
:
Få besked når der kommer en ny kommentar til denne artikel
Modtag nyhedsbrev fra madabc.dk
Vis alle kommentarer...
Vi elsker jeres billeder
❤
×
Min Kogebog
×
Min Kogebog
×
Allerede bruger
E-mail
Password
Glemt password
Ny bruger
E-mail
Password
Gentag password
Navn på bog
Post nr.
Køn
K
M
Fødselsdato
Tlf.
Min Kogebog
×
Du er nu logget ind og siden er tilføjet til din Kogebog
Brugeren eksistere allerede
×
Der er allerede en bruger med det brugernavn.
For børnekokke
Madplan
Tøm køleskab
Mad til 1
Mad 30 min
Sæson
Råvarer
Info+gode råd
Grill +
Morgen
Frokost
Forret
Suppe
Aftensmad
Menuer
Dessert
Natmad/tapas
Drikke
Okse
Kalv
Gris
Lam
Fjerkræ
Vildt
Fisk
Skaldyr
Pølser
Grønsager
Tilbehør
Salater
Pasta/ris
Sauce
Buffet
Brød/boller
Kager
Børnemad
Dyremad
Svampe
Brugsanvisning
Alkoholtester
Kalorieberegner
Min kogebog
Omregn gram til dl
Kogekunst quiz
Årstider
Forår
Sommer
Efterår
Vinter
Tema
Gl. dansk
Højtider
Fest
Nytår
Pinse
Påske
Mors dag
Fars dag
Halloween
Jul
Mortensaften
Køkkenudstyr
Fondue
Stegeso
Wok
Trykkoger
Dyremad
Hundemad
Kattemad
Natur og friluft
Båd/sejler
Camping
Picnic/skovtur
Konservering
Ryge/salte
Syltning/saft
Muligheder
Hakket kød
Is/sorbet
Brunch
Fastfood
Frugt
Gryderet
Grød
Dip/dressing
Madpakker
Ost / æg
Smørrebrød
Snacks
Sushi
Bage og dessert
Bagemaskine
Bagværk
Cupcake/muffin
Kage/tærte
Lagkage/roulade
Madtærter
Omelet
Pandekage/vafler
Skærekage
Småkage/kiks
Diæt - Fedtfattig
Slankeret
♥-venlig
Diabetiker
Vegetar
Andre lande
Afrika
Amerika
England
Frankrig
Grækenland
Indien
Italien
Mexico
Middelalder
Spanien
Tyskland
Østen
Østeuropa
Tilmeld nyhedsmail her
Nyeste kommentarer
Mette
Alle ingredienserne er noget, man normalt har. Jeg rullede ikke dejen ud, men trykkede den direkte ud i den smurte tærteform. Mine...
Mikkel
Ps. Et tricks jeg lærte af min x-kæreste der er kok: almindelig supermarked dåsetun i olie ,som er det der normalt bliver brugt,...
Mikkel
Sidste kommentar: udover æg, for man meget ofte serveret Tun til Nicoisesalaten.
Mikkel
I Frankrig har jeg fået variationer af salaten, med små blomkålsbuketter, æble, meget små firkanter af rå gulerod og blegselleri,...
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Prøv vores nye Kogekunst quiz
Afstemning
Grillede I juleaften?
Ja
Nej
Stem
Del
Se alle vores afstemninger her...