Logo

Svensk farsskinke med kartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
300 g hakket svinekød
150 g røget skinke
5-7 kogte og mosede kartofler
l spsk hvedemel
2 dl mælk
½ tsk peber
æg
rasp
sennepspulver

Det hakkede kød røres med fintsnittet skinke. Kartoffelmosen røres i, og hvedemel, mælk og peber tilsættes.
Farsen formes som en skinke i en minibradepande. Pensles med æg og drysses med rasp og tør sennep. Skinken ridses som en flæskesteg og brunes i ovn ved 250 °C og steges i en time ved 170°C.
Skæres i tynde skiver og spises på rugbrød, evt. med kolde kartofler eller asier.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.776 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her