Logo

Svensk farsskinke med kartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
300 g hakket svinekød
150 g røget skinke
5-7 kogte og mosede kartofler
l spsk hvedemel
2 dl mælk
½ tsk peber
æg
rasp
sennepspulver

Det hakkede kød røres med fintsnittet skinke. Kartoffelmosen røres i, og hvedemel, mælk og peber tilsættes.
Farsen formes som en skinke i en minibradepande. Pensles med æg og drysses med rasp og tør sennep. Skinken ridses som en flæskesteg og brunes i ovn ved 250 °C og steges i en time ved 170°C.
Skæres i tynde skiver og spises på rugbrød, evt. med kolde kartofler eller asier.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.219 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fisk bagt med grønsager og ingefærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pasta med spinat, bacon og olivenNyd en nem og lækker pasta-ret midt i mellem at det går løs med julemad og julegaver
• Frutti di mareEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladefondant med lakridsis og orangemarinerede litcheEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!