Logo

Svensk Pøleret

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
2 dl finthakket løg
30 gram smør
6 - 8 pølser
½ tsk mild paprika
750 gram kogte kolde kartofler
1 ½ - 2 dl mælk
1 lille dåse koncentreret tomatpure
salt og peber
eventuelt ½ - 1 dl piskefløde
1 bundt purløg
       
Pil løg og hak dem fint. Skær pølserne i skrå skiver.
Skær kartoflerne i skiver.
Brun fedtstoffet let i en tykbundet gryde. Svits løgene til de er klare og gyldne, tilsæt pølser og paprika, og
svits dem med.
Dæmp nu for varmen.
Tilsæt kartoffelskiverne, tomatpure og mælk.
Bland alt godt sammen.
Tilsæt salt og friskkværnet peber.
Lad retten småkoge ca. 5 minutter.
Tilsæt piskefløden og lad retten småkoge i yderlig 5 minutter.
Drys purløg over og server.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.157 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?