Logo

Svensk sildelåda

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Svensk sildelåda

500 g kogte kartofler

2 løg

smør eller margarine

4-5 spegesildefileter

friskkværnet peber

1 bdt persille eller purløg

4 æg

3,5 dl mælk

Tilbehør: råkostsalat, groft rugbrød

*

Skær kartofler og løg i terninger og svits det let i smør eller margarine.

Klip de udvandede spegesildefileter i strimler og læg dem lagvis i et smurt, ildfast fad med kartoffelblandingen.

Drys peber og klippet persille eller purløg mellem lagene.

Pisk æg og mælk let sammen og hæld det over.

Stil fadet i en 225°C varm ovn i ca. 35 minutter.

Server råkostsalat og groft rugbrød til.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 949 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Krabbe tårn med avocadoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Varmrøget økologisk ørred med rosin-kompotHør fiskene synge - eller er det englene - så lækkert at 2 gange om ugen er som himmerige....
• Kyllingebryst a la mormorEn god dansk forårsklassiker er persillestegt kylling med rabarberkompot og agurkesalat....
• JorbærkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!