Logo

Svensk sildelåda

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Svensk sildelåda

500 g kogte kartofler

2 løg

smør eller margarine

4-5 spegesildefileter

friskkværnet peber

1 bdt persille eller purløg

4 æg

3,5 dl mælk

Tilbehør: råkostsalat, groft rugbrød

*

Skær kartofler og løg i terninger og svits det let i smør eller margarine.

Klip de udvandede spegesildefileter i strimler og læg dem lagvis i et smurt, ildfast fad med kartoffelblandingen.

Drys peber og klippet persille eller purløg mellem lagene.

Pisk æg og mælk let sammen og hæld det over.

Stil fadet i en 225°C varm ovn i ca. 35 minutter.

Server råkostsalat og groft rugbrød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.382 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her