Logo

Svinebov med abrikoser

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½ kg svinebov med ben, uden svær
150 g tørrede abrikoser
2 kviste timian
3 løg
2 dl vand
1-2 spsk hvedemel

Tilbehør:
Pillekartofler eller kartoffelmos
chutney eller syltede agurker

Gnid boven med timianblade , salt og peber.
Varm en stegegryde, der kan tåle ovnvarme godt op, og læg boven i gryden med fedtsiden nedad.
Lad den brune, til noget af fedtet er smeltet af.
Vend kødstykket og brun det godt på de andre sider.
Pil løgene, skær dem i tynde både og brun dem i gryden.
Klip abrikoserne i strimler og kom dem i gryden sammen med vandet.
Læg låg på gryden og sæt den i en kold ovn.
Tænd på 200ºC og lad kødet stege i 1 ½-2 timer, til det nemt kan løsnes fra benet. Tag kødet op af gryden.
Jævn skyen med hvedemel udrørt i koldt vand.
Kog saucen igennem og smag til med salt og peber.
Skær kødet fra benet og skær det i pæne skiver.
Kødet kan også sættes i ovnen i et ovnfast fad med låg eller alufolie.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.364 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her